Procestovat za hodinu 11 italských měst? V Rožnovském pivovaru se vám to povede. Alespoň na talíři. Tedy přesněji hned na několika různých talířích v šesti chodech. Místní kuchyně je zaměřena na moderních kulinářských postupech a těch nejčerstvějších ingrediencích.
Začíná hned přípitkem v podobě DOCG prosecca z oblasti Valdobbiadene.
Pak už se přesunete k tradičnímu antipastu s prosciuttem z Benátek, olivami ze Salamony a buvolí mozarellou z Campala, dál vaše gurmánská trasa povede do Říma na polévku a následně do Milána na lasagne. Zdržíte se ale i v Neapoli, to když si dáte mini pizzu z Neapole s pravou buvolí mozzarelou. Na skok ještě zamíříte na Arancini do Neapole.
A co dezert? Podávat se bude lahodné tiramisu z Tremisa, ke kterému si vychutnáte espresso z Turína.